utorak, 28. lipnja 2011.

Ona




Gradska sparina najbolje se očitavala fatamorganom na asfaltu, polugolim tijelima po ulicama i uzdasima ljudi koji su kao šarani lovili dah. Tramvaji su nudili relativnu svježinu, pa se ponekad činilo da putnici putuju bez određenog cilja, osim da uhvate malo predaha od težine ljeta u gradu.

Sve se činilo maglovito i izvan vremena do trenutka kada su se na stanici otvorila vrata, a u plavu zmiju ušla Ona.

Tanka bijela majica sa još tanjim naramenicama, kratka haljinica sa cvjetnim uzorkom i japanke za sobom su donijeli dašak proljeća. Od promjene temperature njezine su bradavice otvrdnule, a njen miris počeo je iz nje zračiti iz svih pora. Njen prirodni obrambeni sustav protiv vrućine, mikroskopski sloj znoja pustio je njene hormone da ispune sferu oko njenog tijela, a oni su pomahnitalo ulazili u nosnice svih u tramvaju.

Nestalo je sparine, vrijeme je stalo tih nekoliko stanica.

Kada je stisnula gumb za otvaranje vrata, ljetna sumaglica pala je natrag nad grad. Vrata su se otvorila, a sparina Ju je uzela. Vrata su se za Njom zatvorila, neki su ponovo tupo gledali kroz prozor, neki su izvadili lepeze i počeli kovitlati zrak oko sebe, a neki su stisnuli PLAY i pustili muziku kroz slušalice u ušima.

1 komentari:

Trendy White kaže...

Čista erotika. Piši dalje! Ti si story teaser :)

Objavi komentar