petak, 27. siječnja 2012.

Please allow me to introduce myself

U tramvaju je, po običaju bila gužva, ali svaki dan njega je to sve manje smetalo. Uvijek je ulazio na ista vrata, u isto vrijeme.Istina, bilo je dana kad je nije vidio, ali u većini slučajeva zamjetio bi ju već nakon nekoliko sekundi. Njegov je put do posla protekao u sanjarenju o vremenu provedenom s njom. Silazila je stanicu prije njegove, pa se imao vremena koncentrirati da izađe, inače bi vjerojatno svaki dan zakasnio na posao. On o njoj nije znao ništa osim da ima smeđu kosu, plave oči, mali madež iznad lijevog oka i da ima najljepši osmijeh. Nije znao ništa i znao je sve.

Volio je svoje tijelo, ali volio je i tuđa tijela. Teretana je, stoga bila idealno mjesto. Vježbao je na spravama, udisao miris testosterona i gledao znojna napeta tijela oko sebe. Između serija, stao bi pred ogledalo i napinjao se da vidi napredak. Imao je nekoliko favorita među posjetiteljima teretane. Čekao je da krenu prema svlačionici, pa stao pod tuš kad je i netko od njih bio tamo. Uživao je gledajući mokra tijela, sapunicu kako se prima za dlake i napokon pod mlazom vode otkriva isklesane mišiće i čistu, mirišljavu kožu.

Popela se na stol na prve taktove svoje omiljene pjesme i uz ciku prijateljica počela vrtiti bokovima i rukama u zraku. Njena kratka mini suknja više je otkrivala nego sakrivala, a iz dekoltea su kipjele grudi među kojima se smjestio zlatni Isus na križu. Zamahivala je glavom lijevo desno, a platinasto plava kosa svakim se novim zamahom lijepila za znojno ćelo. Izazivala je pokretima i jarko crvenim usnama, gledajući prema stolu gdje je bilo muško društvo. Fiksirala je onog s najjačim ramenima, kratkom kosom i najvećim zlatnim lancem oko vrata. Nadala se da je primjećena, nadala se svake subote iznova.

Otuširao se, obrisao, pa ruke namazao kremom. Odrezao nokte, uklonio zanoktice, pa ih promatrao, čas lijevi, čas desni dlan. Njegove su mu ruke bile jako bitne, posvečivao im je posebnu pažnju i bio im je zahvalan. Njima je mogao zahvaliti za svaki trenutak proveden sa porno glumicama, za svaku kolegicu s posla koja je prošla kroz njegove misli, za svaku fantaziju koja ga je dovela do nirvane. O njima je bio ovisan i nije ih mislio zamjeniti ničime i nikome.

Svake je godine posječivala predstave eksperimentalnog kazališta, a najviše se veselila onima kojima su teme bile kult tijela. Birala je mjesto u publici s kojeg je imala najbolji pogled, ali ne na pozornicu, već gledatelje. Najviše je voljela plavu kosu, jer se u mraku najviše isticala. Fiksirala je svoj plijen i s osmijehom na licu zamišljala njih dvije kako na bini zamjenjuju glumice u predstavi. Na izlasku iz kazališta blago bi dotakla žrtvinu ruku, prošapnula "Hvala" i duboko udahnula miris kože i kose, iskorištavajući gužvu na izlaznim vratima.

0 komentari:

Objavi komentar