petak, 11. veljače 2011.

Valentinovo 2

Htjela je opet osjetiti svoju sigurnost, htjela ga je pljusnuti zbog čvrstog stiska ruke, htjela je ponovo imati kontrolu, htjela je... Htjela je. Ali on je bio brži, odmaknuo je kosu s njenog lica i poljubio je. Dug, sočan poljubac. Nije odustajao sve dok njen jezik nije prihvatio igru i isprepleo se s njegovim. Ugurao ju je u kuću još uvijek plešući s njenim jezikom, zatvorio vrata i naslonio ju na njih. Odmakuno je glavu i pogledao je u oči, nasmijao se samodopadno. Odmjerio ju od glave do pete i tada je i njoj i njemu bilo jasno da su se uloge promjenile. On je imao kontrolu, ona je bila ta koja želi.

Njegova ruka prešla je preko svilene kože na vratu i primaknula joj glavu. poljubac je ponovo bio strastven, ali sada su njegove ruke počele istraživati. Osjetio je toplinu njenih bedara, rub samostojećih čarapa pod haljinom. Čvrst stisak šake zarobio joj je dupe i primaknuo njenu intimu njegovoj.

Nekoliko minuta istraživale su njegove ruke, a onda ju je naglo okrenuo, digao joj ruke visoko iznad glave i držeći ih svojom lijevom rukom za zapešća učinio njegovom igračkom. Mogla je osjetiti njegov stisak i prepustiti se trenutku. Desna ruka zavukla se među noge i tražila vlažnu vrelinu. Prsti su se igrali rubom gaćica i povremeno dodirnuli njene vanjske usne. Osjetio je klitoris preko gaćica, ali još ga nije želio osjetiti pod jagodicom. Želio je da vlažnost probije gaćice.

Njegovi podeblji prsti brzo su potpuno kliznuli u unutrašnjost, a njen jecaj još ga je više uzbudio. Grizao joj je uho i pramenove kose koji su se tu našli, a njegov vrući dah puzao je niz njen vrat. Prsti su na trenutak kliznuli duboko u nju, a onda razmazivali njene sokove po klitorisu i usnama. Mješavina mirisa njene kose, njenih hormona koji su izbijali sa uzbuđenjem i mirisa njene pičke ispunjavali su njegove nosnice. Kurac mu je već dovoljno nabrekao da bi ga ona mogla osjetiti preko hlača i haljine. Željela je kurac umjesto prstiju i željela je to odmah. Pokušala je preuzeti kontrolu, ali njegov stisak na zapešćima nije popuštao i ona je mogla samo iščekivati. "Daj mi ga", zacviljela je, a on se nasmijao u njeno uho i jače je ugrizao. Prsti više nisu izlazili iz nje, samo su žestoko istraživali njenu unutrašnjost. Stijenke, dubinu, izdržljivost. Micao ih je čas sporo i duboko, a čas brzo nadražujući njenu G točku dok ona ne bi duboko uzdahnula. Tada je prestajao.

Na trenutak je prestao sa svime, čekajući da se ona okrene, a onda bi polizao svoje prste, želio je osjetiti kakvog je okusa. Kada je posisao i zadnju kap njenog uzbuđenja, otkopčao je hlače i izvadio veliki nabrekli kurac. Pustio je jednu njenu ruku, a ona ga je halapljivo primila i počela drkati, vagati, stiskati i milovati. Osjetila je svaku natečenu žilu na njemu, vruće obješene vrećice pune muškog soka i glatku glavu na vrhu. Željela ga je u ustima i u pički istovremeno, ali dolje je već nepodnošljivo bridjela, pa je stala na vrhove prstiju, brzo spustila gaćice koliko je mogla i namjestila ljubičastu kuglu na vlažni otvor. Čekala je nekoliko sekundi,ali ništa se nije dogodilo, uprla je malo prema natrag, ali on se jednakom brzinom odmaknuo. Okrenuo ju je, pogledao duboko u oči, stavio joj ruke oko svoga vrata i dignuo u zrak da se ona grčevito morala primiti. Njegove su ruke bile ispd njenih koljena i ona je sada bila potpuno otvorena. Vrata iza nje savršeno su poslužila kao oslonac i u jednom pokretu njegov je kurac ušao duboko u nju. Pička se zgrčila i tako još više krvi natjerala u njega, a on je počeo ulaziti i izlaziti iz nje u ravnomjernom ritmu. Mogao je gledati njeno lice dok ju je jebao i prisjećao se svih onih dana kada je iz nje isijavalo samopouzdanje. Svih onih dana kada je maštao o tome da s njom pije kavu, da ju ljubi. Svih onih dana kada je bio nesiguran u sebe da joj priđe. Sve to slalo je signale u njegov mozak da ju jebe jače, i jače, i jače. Udarala je leđima u vrata, ali ga je svakim udarcem osjetila duboko u sebi. Bila je potpuno u njegovoj kontroli, a on je toga bio svjestan i sve se teže kontrolirao. Sada, nakon toliko godina maštanja o dugom vođenju ljubavi s njom, on je bio na rubu orgazma. Bila je i ona i nokti su sve dublje prodirali u njegov vrat i leđa. Htjela ga je još dugo i duboko u sebi, ali pička se izdajnički zgrčila jednom. Duboko je udahnula, zatvorila oči, a onda su krenuli sve jači izdisaji i sve jača mužnja njegovog kurca. Vrisnula je, a njemu su se okrenule oči i odjednom je nestala bol zaritih noktiju u njegovo meso. Grčenje njene pičke prouzročilo je prvi veliki vrući mlaz njegovog sjemena. Trznuo je bedrima, a sperma je punila njenu natečenu pičku. Val za valom užitka s obje strane stvorio je mali centar svemira. Sve je oko te točke bilo nevažno. Usijano klupko orgazma. Miris znoja, krvi s njegovog vrata i miris jebačine.

Atomska bomba osjetila.

Poljubac na kraju djelovao je nekako ljigavo. Kao da je Valentinovo.

0 komentari:

Objavi komentar